Наличno с доставка

Мулти-функционален скенер IRIS Desk 6 Business, A3, 16 Mp, USB 2.0, Черен

IRIS-SCAN-DESK6-BUSINESSIRIS

Лесна поръчка

Доставка До адрес • Офис на куриер • Получаване в магазин за Варна и Бургас

Плащане С карта • PayPal • Наложен платеж • На изплащане

14 дни право на връщане за онлайн покупки, разходите за връщането са за сметка на купувача.

Оригинален продукт


854 лв.
или
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими


  • Мулти-функционален скенер IRIS Desk 6 Business, A3, 16 Mp, USB 2.0, Черен
  • Марка: IRIS , 
  • SKU: IRIS-SCAN-DESK6-BUSINESS


IRIScan™ Desk 6 Business е универсален професионален скенер за документи от най-висок клас и документна камера, който можете да използвате по време на сесии за дистанционно обучение. Неговата иновативна технология за изкуствен интелект (AI) може да изтрие пръсти върху документа, да даде възможност за автоматично откриване на страници и автоматично разпознаване на завъртане, да позволи изравняване на изображението на дебела крива на книгата и предлага преобразуване на текст в реч дума по дума. Като комбинира бързо лазерно позициониране и видео възможностите, моделът се превръща в най-мощното решение за сканиране на А3 документи A3 на световния пазар!
Идеален за използване в малки и средни компании, социални мрежи, Youtube или по време на пътуване: ексклузивен дизайн, лек и преносим, захранван от USB A3 скенер.
Открийте нов подход към дигитализацията на документи, книги и демонстрационно видео на живо. IRIScan Desk 6 Business разполага с HD двоен обектив до 32 Mb, заедно с вграден микрофон за улавяне дори на най-малките детайли и с крачен педал за повишаване на ефективността на процеса на сканиране на документи и книги. С такъв професионален обектив могат да се създават уеб уроци, както и видеоклипове за разопаковане или онлайн демонстрации до 30 кадъра в секунда за ефективно и удобно изживяване на отдалечената аудитория! Напълно съвместим с Zoom, Team, Skype или Google.
Достатъчно е да натиснете един бутон, за да сканирате и запазите като компресиран индексиран PDF или да експортирате в Word файл само за миг.
Уникална помощна технология за преобразуване на текст в говор (Text-To-Speach) - за четене и слушане на всеки документ дума по дума. Това е фантастичен инструмент за подпомагане на хора, страдащи от дислексия
Специализираният софтуер IRIScan™ Desk интегрира най-новата IRIS OCR машина с мощен потребителски интерфейс, който преобразува сканираните документи в PDF файл с възможност за търсене, PDF с изображение, PDF текст, текст, Word, Excel, JPG формат и дори MP3 или WAV аудио файлове! Слушането на вашия документ става лесна реалност!
Капацитет за четене на 1D или 2D баркод, позволяващ експортиране на резултатите от стойността му в Excel или текстови файлови формати, заедно със съответстващото му JPG изображение. IRIScan Desk 6 Pro позволява на потребителите да проследяват бележки за доставка, товарителници, договори, официални документи и експортиране на стойности на баркодове заедно с техните JPG изображения. Този скенер за документи е единственият на пазара, който може да извлича стойности на метаданни на баркод на място!
Дигитализирайте всякакви документи и джобни книги до размер A4/letter благодарение на вградения изкуствен интелект (AI), който позволява изравняване на изображението на кривата на книгата, премахване на пръсти и автоматично откриване на страница и завъртане на страницата. Освен това, с IRIScan Desk 6, всички книги, списания и хартиени документи с размер A4 и Letter могат да бъдат сканирани директно, без да се налага да отстранявате кориците на книгите, за да получите качествено копие. Ефективността му позволява документите могат да бъдат сканирани със светкавична скорост от 1 страница в секунда!
Сканирайте заедно множество малки документи (касови бележки, квитанции, талони за паркиране,...), като просто ги поставите на предоставения пад за сканиране. Скенерът ще ги разпознае автоматично като отделни документи. Спечелете време, за да подготвите своите отчети за разходи!

Технически спецификации:
Технология на сканиране: 2 CMOS сензора по 16,0-мегапикселов – 32 MP екстраполирано
Максимална разделителна способност: 4608 x 3456 пиксела
Максимален размер на документа: 420 x 297 mm (A3) или 16.5 x 11.6 in
Скорост на сканиране: По-малко от 1 секунда сканиране на размер A3 в цветен режим
Двоен обектив Фиксиран фокус
Резолюция на видеозапис: 2048 x 1536 (3MP) / 1920 x 1080 (Full HD 1080) / 1600 x 1200 (UXGA) / 1280 x 960 (960P)
Вградени LED светлини 6 бр
Изходна резолюция 300 DPI
Изходно ниво Цвят / Черно-бяло / Сиво
Интерфейс/драйвери USB 2.0 High Speed Захранване 5V / 2A чрез DC-IN адаптер
Изходни формати документ: JPG, PDF (изображение), PDF (с възможност за търсене), PDF (текст), Word, Txt, Excel, EPUB (електронна книга), MP3, WAV.
Дневен обем на сканиране: до 5000 страници

Системни изисквания:
Windows® 10 с Intel i3 или по-нова версия
Mac® OS 10.9 и по-нова версия с чип Intel или чип M1
Графична карта: Intel® Standard Graphics или по-високи графични карти с 2 GB VRAM
Рам памет: 4 GB
Пространство на твърдия диск: 2 GB
Един USB 2.0 порт или по-нова версия

Опаковката съдържа:
Мултифункционален скенер с камера
• USB кабел
• Подложка за сканиране
• Бързо ръководство
• Външен крачен педал USB за заснемане
• Външен ръчен бутон USB за заснемане
• AC захранващ адаптерСпецификации

  • Двустранно сканиране
    Manual

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.