Често задавани въпроси

Мога ли да направя поръчка без да се регистрирам в сайта?

Можете, но е препоръчително да направите регистрация, за да може да следите статуса на вашата поръчка, и за да не се налага всеки път да попълвате данните си.

Как да разбера, че поръчката ми е потвърдена?

След като завършите поръчката, автоматично получавата имейл, който потвърждава направената поръчка.

Как получавам потвърждение за успешна поръчка?

Наш служител ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката до 1 работен ден след направената заявка, след което стоката ще ви бъде изпратена. Може да я очаквате на заяения от вас адрес, или офис в срок от 2 до 5 работни дни

Защо да поръчате от Unicoms.bg?

Юникомс Компютри ЕООД е Българска компания с над 20 години опит в сферата на информационните технологии. Предлагаме пълен спектър ИТ продукти, хардуер, софтуер и поддръжка. Също така сме Apple Authorised Reseller. Продуктите, които предлагаме са с гарантиран произход, доставяни от официалните дистрибутори на всяка от предлаганите марки. Наши партньори са водещи дистрибутори в България и Европа. Клиентите на Юникомс имат възможността да избират от хиляди качествени продукти на конкурентна цена.

Как да съм сигурен, че избрания от мен продукт е правилния за мен?

Ако имате въпроси за някой продукт не се колебайте да ни зададете всички въпроси, които имате. Ще ни откриете чрез нашата контактна форма в уебсайта, във Facebook или на телефон 0895 512 300.
Също така може да видите на живо избрания от Вас продукт в нашия магазин в град Варна (бул. "Владислав Варненчик" 113) след предварителен разговор с наш представител.

Не откривам определен продукт в сайта на Unicoms.bg.

Търсите определен лаптоп, който някой Ваш приятел Ви е препоръчал? Или сте видели уникалните слушалки във видео в YouTube, но не ги откривате в сайта на Unicoms.bg? Няма проблем! Изпратете ни запитване чрез сайта, пишете ни във FB или ни се обадете (на телефон 0895 512 300). Ще използваме партньорската ни мрежа и ще потърсим този продукт на най-добрата възможна цена.

Открили сте по-добра цена на продукт?

Вашата помощ се отплаща! Коментирайте цената на продукта като ни изпратите линк с по-евтиния продукт и получете отстъпка от цената му.

Какви са начините на плащане?

Можете да платите с наложен платеж, банков път. Плащането с наложен платеж се осъществява на място при получаване на пратката и се заплаща на куриера.

Как да постъпя, ако има нужда да направя промени по поръчката, след като съм я потвърдил?

Свържи се с нас и ще направим нужните промени.

Мога ли да поръчам продукт на изплащане?

Може да кандидатстате за продукт на изплащане за 6, 12, 15, 18, 24 и 36 месеца. Също така нашият калкулатор Ви позволява да посочите и удобна за Вас първоначална вноска.

Тук може да прочетете повече за условията на кредитирането